studio ebe dragstra
ONTWERPSTUDIO

Ebe Dragstra

Ontwerpstudio Ebe Dragstra is een eigentijdse studio voor interieur en architectuur.
Zijn kracht is het vinden van praktische oplossingen en het uitwerken van creatieve ideeën die een duurzame meerwaarde hebben. Ebe staat voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke betrokkenheid.

HET VERHAAL

Achter

Begonnen als ontwerper bij WE International, ontwierp en begeleide Ebe de winkels van WE Fashion, toendertijd nog Hij Herenmode en Zij Damesmode.
Naast bovengenoemde zijn er in deze periode vele vastgoed projecten tot stand gekomen zoals winkelcentra, appartementen en woonhuizen.

studio ebe dragstra

Het Arsenaal

In 1998 werd Ebe benaderd door het Arsenaal van Jan Des Bouvrie voor een vaste aanstelling als hoofdontwerper.
Bij het Arsenaal was hij verantwoordelijk voor de afdeling interieur- en exterieur architectuur. Hij had daar de leiding over een team van 10 ontwerpers.

Ontstaan van de studio

In 2008 viel alles op z’n plek.
In het opzetten van zijn eigen ontwerpstudio, vond Ebe een nieuwe uitdaging. Met zijn kennis en ervaring begeleidt hij bedrijven en particulieren in het realiseren van nieuwbouw en verbouwingsprojecten. Van grote projecten zoals bedrijfspanden en kantoren tot persoonlijke projecten zoals woonhuizen en appartementen.
Zijn kracht is zijn betrokkenheid bij ieder project.

EEN PERSOONLIJKE

Kennismaking

Naar volle tevredenheid wonen, leven en werken, dat is de uitdaging. Een belangrijk aspect in de realisatie is samenwerking; uw wensen in combinatie met mijn kennis. Dit leid tot het beste resultaat!
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij alle aspecten en kijken we samen naar de mogelijkheden die uw project naar een verassend niveau brengt.

Met vriendelijke groet,

Ebe Dragstra